Доброволци

Доброволците на "Лъвско сърце" са много важна част от състезанието и без тяхната помощ инициативата ни би била трудно изпълнима. Затова каним всеки, който се чувства достатъчно отговорен и мотивиран, да стане част от лъвския екип в провеждането на едно от най-мащабните спортни събития у нас.

Като доброволци в "Лъвско сърце" може да ви се наложи да: да контролирате трафик, да поддържате подкрепителни пунктове, да маркирате и почиствате трасе, да изпълнявате древни тракийски обичаи, да почиствате рани, да подкрепяте ултра атлетите в тежки моменти и много други приятни занимания. Всеки доброволец ще получи персонална грамота за труда си, а за най-отдадените ще предоставим безплатни условия за къмпингуване в сърцето на базов лагер "Лъвско сърце" с достъп до вода, тоалетни и душове.

Ако припознаваш идеите ни ела и се присъедини към нашия отбор, за да преживеем заедно приключението "Лъвско сърце" 2019.

Моля, оставете контактите си във формата по-долу и ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви предоставим повече подробности около състазанието и да организираме идването ви в Приморско.

Стани доброволец

 

 

Регистрирани доброволци

 

ИмеФамилия
1.Ирена Младенова
2.DenitsaDeneva
3.TeresaBarber Aparici
4.ЯнаЯнкова
5.СветославПопов
6.ЕвелинаПроданова
7.Юлия Буюкли
8.TodorMladenov
9.АнитаБорисова
10.Илияна Шишкова
11.ЛадаСвечникова
12.ДеницаГеоргиева
13.ИванкаСтанкова
14.NinaGrigorova
15.Людмила Константинова
16.ВаняКолева
17.VeronikaIlieva
18.ЕмилияАнгелова
19.БорянаКостова
20.Паулина Петрова
21.ДесиславаВасилева
22.ЖасминаМанавян
23.БожанаЗагорчева
24.ВилияМихова
25.ОляНайденова
26.АлисаТерзиева
27.АнитаБорисова
28.ЛюбомирВасилев
29.Пейчо Касъров
30.ДесиславаСпилкова
Галерия Класиране